English                                                        Streda 24.04.2024, 20:19

Slovenské zastúpenie aj v druhom ročníku Producers LINK

Renomované platformy Kids Kino Industry a Cinekid for Professionals sa už po druhýkrát spojili, aby vytvorili špeciálny program určený pre producentov začínajúcich v oblasti produkcie filmov pre detského diváka. Programu Producers LINK sa tento rok zúčastní aj slovenská producentka Agáta Jeleneková.

Vzdelávací a networkingový program sa uskutoční počas industry podujatí Kids Kino Industry vo Varšave (26. – 29. 9. 2022) a Cinekid for Professionals v Amsterdame (18. – 21. 10. 2022). Intenzívne workshopy ponúknu 27 vybraným účastníkom program zameraný na pragmatizmus a na prípadových štúdiách ukážu, ako začleniť vnímanie publika do vývoja a marketingu projektu a ako riešiť zložitú otázku financovania produkcie. Vybraní producenti sa okrem špeciálne zostaveného programu zúčastnia tiež prezentácií filmových projektov, masterclassov a diskusných panelov, ktoré sú stálou súčasťou oboch podujatí.

Slovenské audiovizuálne prostredie bude zastupovať Agáta Jeleneková z produkčnej spoločnosti NOVINSKI, ktorá sa aktuálne podieľa na produkcii dlhometrážneho animovaného filmu Keď život chutí.

Partnerom programu Producers LINK je Slovenský filmový ústav.

Web:
https://kidskinoindustry.pl/kids-kino-industry-and-cinekid-for-professionals-announce-the-second-edition-of-producers-link-programme/

Súvisiace AIC správy:
2021: Producers LINK

publikované: 22.09.2022
aktualizované: 22.09.2022