English                                                        Nedeľa 28.04.2024, 12:25

Cinema Total 6

Základným cieľom Cinema Total – série podujatí, ktoré sa konajú počas MFF Berlín – je podporovať spoluprácu a spájať filmových profesionálov zo strednej a východnej Európy. Cinema Total organizuje Balassiho inštitút (Collegium Hungaricum Berlin - .CHB), pričom sa pokúša týmto podujatím napomôcť kooperácii a zaoberá sa rôznymi aspektami procesu vznikania filmov, od vývoja po produkciu. Popri nich usporadúva rôzne networkingové podujatia, večierky a koncerty.

PITCH STOP

Pitch Stop je nový formát alternatívnej prezentácie projektov, ktorá má bližšie k prípadovým štúdiám ako ku klasickým prezentáciám. Sústredí sa na osobné vedenie a profesionálne rady. Pitch Stop sa bude konať v stredu, 13. februára 2013, v Balassiho inštitúte (.CHB) a bude sa skladať z ranného workshopu a individuálnych konzultácií (uzavreté podujatie) a verejnej prezentácie projektov o 15:00.

ČISTIČ (The Cleaner)
     
Scenár:
Réžia:
Peter Bebjak, Peter Gašparík
Peter Bebjak
     
Producent:
Produkcia:
Rastislav Šesták
D.N.A. Production (SK)
     
Dvadsiatnik Tomáš sa ako pracovník pohrebnej služby živí čistením miest, na ktorých skonali ľudia alebo domáce zvieratá. Jeho dni tvorí súbor rovnakých činností a ich striktné dodržiavanie naruší až nová aktivita – tajné pozorovanie životov pozostalých priamo z ich domácností. Bizarná záľuba sa Tomášovi vymkne z rúk, keď sa rozhodne odhaliť, aké tajomstvo skrýva sympatická Kristína a jej brat.
     
Contact: D.N.A. Production / Rastislav Šesták
+421 918 667 814
rs@dnaproduction.sk
www.dnaproduction.sk

>www.hungaricum.de

publikované: 01.02.2013
aktualizované: 05.02.2013