English                                                        Štvrtok 25.04.2024, 15:52

VÝZVA: Pripravuje sa katalóg Nové slovenské filmy 2011 - 2013

Slovenský filmový ústav (SFÚ) opäť pripravuje aktualizované a doplnené vydanie katalógu Nové slovenské filmy (Upcoming Slovak Films), ktorý je určený pre domácu a medzinárodnú prezentáciu.

Katalóg bude po prvýkrát verejne prezentovaný na medzinárodnom filmovom trhu Marché du Film počas MFF Cannes (11. - 22. máj 2011) a bude ďalej využívaný na propagáciu a informovanie o slovenskej kinematografii počas celého roka. Je dôležitým prvkom pri kontakte so zahraničnými filmovými fórami, trhmi, producentami, festivalmi, predajcami, distributérmi, atď. V katalógu sa prezentujú hrané, dokumentárne aj animované filmy akejkoľvek minutáže (krátke, stredometrážne aj celovečerné filmy), ktoré sú určené do kinodistribúcie a majú plánovanú premiéru do 31. 12. 2013.

V prípade, že Váš projekt spĺňa tieto kritériá, budeme veľmi radi, ak nám na adresu filmovyustav@gmail.com zašlete vyplnený formulár. Formuláre prosíme zaslať do 1. 4. 2011.

Ak Váš projekt už bol uverejnený v starších vydaniach katalógu, budeme Vás kontaktovať priamo.


Radi Vám odpovieme na akékoľvek ďalšie doplňujúce otázky.

Formulár na stiahnutie vo formáte .rtf

Všetky predošlé vydania katalógu Nové slovenské filmy ako i iných informačných materiálov vydaných SFÚ nájdete v sekcii Materiály na prevzatie.

publikované: 28.03.2011
aktualizované: 06.05.2011