Tieň jaguára
Spirit of Jaguar

» ©2018
SK | far. > col. | 67 min. | kreatívny dokument > creative documentary

Tieň jaguára

Four friends are heading into the Amazonian jungle for a challenging journey. They paddle along wild rivers and hike through deep forests to become a part of the indigenous Hodi tribe. Living side by side with the indigenous people in their natural way of life and spending many days in their village shows them how to respect nature and its balance. The indigenous Hodi tribe represents the opposite of our culture. It is their pleasure from simple things and happiness from life...
>>
Štyria priatelia sa vybrali na neistú cestu proti prúdu amazonských riek. Prešli cez tajomné pohorie, ktorým okrem Indiánov ešte nikto neprešiel. Dostali sa tak do ich sveta, založeného na úcte k vlastnému spoločenstvu. Indiáni veria, že poškodiť prales znamená poškodiť seba samých. Jedni z posledných prírodných Indiánov na tejto planéte prijali odvážlivcov do svojej osady a umožnili im spoznať a autenticky zachytiť jednoduchosť svojho bytia a priniesť tak dôležité poznanie.


Director > Réžia   Pavol Barabáš
Story > Námet  -
Screenplay > Scenár Pavol Barabáš
DOP > Kamera Pavol Barabáš
Editors >  Strih Robo Karovič
Music > Hudba Martin Barabáš
Set Design > Architekt  -
Costumes > Kostýmy  -
Sound > Zvuk Martin Merc
Animation > Animácia Marián Aštáry
Cast > Hrajú Peter Becko Ondrejovič, Jan Dungel, Peter Kuric
Filmography > Filmografia Pavol Barabáš (1959)

2019: Svetozár Stračina
2018: Tieň jaguára
2017: Vábenie výšok
2016: Sloboda pod nákladom
2015: Suri
2010: Mongolsko - V tieni Džingischána
2007: Tepuy: Cesta do hlbín zeme
2004: Amazonia Vertical

Production > Produkcia K2 studio (SK)
Co-production > Koprodukcia Rozhlas a televízia Slovenska (SK)
Producer > Producent Alena Koščová (SK)  
 o  
Budget > Rozpočet 36 000 €
Support > Podpora Ministerstvo kultúry SR, Audiovizuálny fond
Co-production Forums > Koprodukčné trhy a fóra  - - -
o   -o
World Premiere >
Svetová premiéra
10/2018, 26. MF horských filmov Poprad, 2018 / 26th International Festival of Mountain Films Poprad, 2018
Expected Release >
Plánovaná premiéra
SK: 10/2018, ASFK
o o
Web -
Previous Title > Predchádzajúci názov  -

 

Contact > Kontakt Festivals > Festivaly Sales > Predaj
K2 studio
Oráčska 18, SK-831 06 Bratislava
+421 905 514 682
k2@k2studio.sk
www.k2studio.sk

K2 / Alena Koščová
+421905233848, alena@k2studio.sk, www.k2studio.sk
K2 / Alena Koščová
+421905233848, alena@k2studio.sk, www.k2studio.sk

updated: 16.04.2019