KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Klub vyvolených

Tziporey Hol ▪ detektívka, čierna komédia ▪ 2015 ▪ Izrael ▪ 105´ ▪ OV + AT + eST (sk) ▪ MP 12


Réžia: Amir Wolf
Scenár: Orly Robenstein Katcap, Amir Wolf, Itzhak Wolf
Kamera: Amnon Zalait
Hrajú: Oded Teomi, Gila Almagor, Devora Keidar, Miriam Zohar, Amnon Wolf, Mali Levi Gershon
Distribútor/práva: Izraelská ambasáda
Premiéra SR:
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 

18.02.2016 18:00


Telo 80-rocného muža nájdu s tromi bodnými ranami na hrudi a císlom vytetovaným na predlaktí. Detektív Amnon, z druhej generácie preživších holokaustu, žije oddelene od manželky a dcéry. Hladá k nim cestu spät a zároven sa snaží pridelený prípad vraždy rýchlo rozlúsknut. Identita mrtveho muža nie je jasná. Vytetované císlo na predlaktí je jedinou stopou, ktorá ho privedie do najstrašnejšieho klubu na svete, tých, co prežili holokaust.

An eighty-year-old man's body is found with three stab wounds to the chest and a number tattooed along his forearm. Amnon, a police detective and second generation Holocaust survivor, living apart from his wife and daughter, accepts the case and struggles to bring it to a quick close. Identity of the dead man is unknown, but the tattooed number tracks to the most horrible club in the world: the club of Holocaust survivors.

 


aktualizované: 04.02.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.