KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




The Program: pád legendy

The Program ▪ dráma, thriller ▪ 2015 ▪ USA ▪ 104´ ▪ OV (ang.) + ST ▪ MP 15


Réžia: Stephen Frears
Scenár: John Hodge
Kamera: Danny Cohen
Hrajú: Lee Pace, Elaine Cassidy, Ben Foster, Chris O'Dowd, Dustin Hoffman, Jesse Plemons, Bryan Greenberg, Guillaume Canet, Laura Donnelly, Hugh O'Brien, Jd Roth-round, Alex Dobrenko, Todd Terry, J.D. Evermore
Distribútor/práva: Continental Film
Premiéra SR: 15.10.2015
Cyklus: 2015

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 


Príbeh meteorického vzostupu a pádu jedného z najoslavovanejších a najkontroverznejších mužov nedávnej historie; Lance Armstrong, svetovo preslávený šampión Tour de France. Svet potrebuje hrdinov a Lance Armstrong bol elementárnym športovým hrdinom. Po vyčerpávajúcom boji s rakovinou sa Lance vrátil k cyklistickej kariére v roku 1999 ešte odhodlanejší ako kedykoľvek predtým a s pohľadom pevne upriameným na víťazstvo v Tour de France. S pomocou neslávného talianského lekára Michelea Ferrariho a tímového riaditeľa Johana Bruyneela vyvinul najdômyselnejší dopingový program v histórií športu. Tento program umožňoval Lanceovi a jeho americkým spoluzávodníkom dominovať svetovej cyklistike, víťaziac v Tour bezprecedentných sedemkrát.

-


aktualizované: 13.10.2015


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.