KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Vtedy na Západe

C’era una volta il West/Once Up on a Time in the West ▪ western ▪ 1968 ▪ Taliansko/USA ▪ 166´ ▪ OV (ang.) + ST (cz) ▪ MP 12


Réžia: Sergio Leone
Scenár: Sergio Leone, Sergio Donati
Kamera: Tonino Delli Colli
Hrajú: Henry Fonda, Charles Bronson, Claudia Cardinale, Jason Robards,Frank Wolff, Gabriele Ferzetti, Keenan Wynn, Paolo Stoppa, a ď.
Distribútor/práva: ASFK
Premiéra SR: 19.09.2013
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 

29.05.2016 16:30


Príbeh mlčanlivého muža zvaného Harmonika, ktorý prichádza do malého mestečka Flagstone na Juhozápade USA a hľadá muža menom Frank. Prečo, to nevieme. Jeho trpezlivá cesta za pomstou sa začne preplietať s príbehom mladej ženy, Jill, ktorá sa vymanila zo života v neworleanskom bordeli, vydala sa za farmára Bretta McBaina a prichádza za ním na farmu Sweetwater. Po slede drsných udalostí sa stáva majiteľkou pôdy, ktorá je zdanlivo bezcenná. Len na prvý pohľad. Je to jediné miesto so zdrojom vody v kraji, o ktorú má záujem aj blížiaca sa stavba železnice. Pozor: máte poslednú príležitosť vidieť film na veľkom plátne v reštaurovanej verzii.

 

-

 

 

 


aktualizované: 28.04.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.