KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Spievankovo 5: O povolaniach

Spievankovo ▪ rodinný muzikál ▪ 2015 ▪ SR ▪ 70´ ▪ OV (sk) ▪ MP 7


Réžia: Diana Novotná
Scenár: Alžbeta Skalová, Máša Orogváni
Kamera: Gábor Urbančok
Hrajú: Mária Podhradská a Richard Čanaky, Roman Pomajbo, František Kovár, Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Kamil Mikulčík, Ján Gallovič
Distribútor/práva: Tonada
Premiéra SR: 29.10.2015
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 


A opäť je tu Spievanka a Zahrajko s novým dobrodružstvom a novými pesničkami v pôvodnom slovenskom muzikáli. Spievankovo je čarovná krajina v ktorej zo všadiaľ znie hudba a každá činnosť je sprevádzaná spevom. Hudbu majú všetci obyvatelia v sebe, je všadeprítomná a prirodzená. Znejú kvety, keď sa ráno prebúdzajú, slnko, keď vychádza, dúha, keď sa po nej kráča atď. Táto spevavá krajina sa rozprestiera medzi vysokými horami, šírimi moriami a ešte nikomu nikdy sa ju nepodarilo celú prejsť.

V Spievankove sa niečo chystá. Zahrajko má zajtra narodeniny a Spievanka mu chce pripraviť prekvapenie. Na pomoc si pozve deti z nášho sveta. Spolu sa rozhodnú, že mu pripravia oslavu a vyrobia darčeky. Všetko však tajne, aby Zahrajko nič nezistil. A tak sa začína dobrodružstvo plné zábavných aj dramatických situácií. Deti spoznávajú rôzne povolania cez rozprávkový svet Spievankova. Postavy tak ožívajú vďaka talentu profesionálnych hercov slovenského divadla a filmu. Nový detský filmový muzikál je na svete.


aktualizované: 01.06.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.