KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství

The Great Adventures of Rosa and Dara ▪ animované pásmo ▪ 2016 ▪ ČR ▪ 60´ ▪ OV ▪ MP


Réžia: Martin Duda
Scenár: Kristina Kitti Nedvědová, Kateřina Karhánková, Jiří Vaněk, Hynek Trojánek
Kamera: -
Hrajú: Hrajú (hlasy): Jana Štěpánková, Justýna Hrazdirová, Michaela Skalníková, Vratislav Šlajer, Václav Jan Podrazil, Zdena Fleglová, Vasil Fridrich
Distribútor/práva: Febiofest 2016
Premiéra SR:
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 

19.03.2016 14:30


Pásmo filmov pro deti – formát, ktorý v českých i slovenských kinách dosť chýba – zvolil na základe dopytu kín producent Vratislav Šlajer pri uvedení nového animovaného filmu režiséra Martina Dudu Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství. Detskí diváci sa tak mohli v kinách stretnúť nielen s prázdninovým dobrodružstvom animovaných dvojčiat v 25-minútovom filme, ale aj s tromi krátkymi príbehmi, v ktorých Rosa s Darou okrem iného vysvetlia, prečo prší alebo čo je to gravitácia. Zároveň diváci uvidia aj tri oceňované krátke animované filmy z produkcie FAMU – Nový druh, Malý Cousteau a Mythopolis. Rosa a Dara celé pásmo nazvané Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství aj moderujú.

-


aktualizované: 13.07.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.