KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Malý pán

Malý pán ▪ bábkový, pre deti ▪ 2015 ▪ ČR/SR ▪ 85´ ▪ OV (sk) ▪ MP 7


Réžia: Radek Beran
Scenár: Lumír Tuček
Kamera: Filip Sanders
Hrajú: hlasy: Robert Roth, Danica Jurčová, Roman Luknár, Lucia Siposová, Lukáš Latinák (slovenské znenie)
Distribútor/práva: Itafilm
Premiéra SR:
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 

14.04.2016 16:30


Rozprávkové dobrodružstvo Malého Pána s nádherným výtvarným spracovaním na motívy úspešnej detskej knihy „Veľká cesta Malého Pána“. Malý Pán je sympatický chlapík, ktorý si spokojne nažíva v dutine malého vŕšku. Jednej noci sa mu však sníva prečudesný sen. Keď sa zobudí, nedokáže sa zbaviť pocitu, že mu niečo chýba. Čo to je, netuší. Vydá sa preto na dlhú cestu plnú dobrodružstva, na ktorej stretne všelijaké rozprávkové bytosti a vďaka ich pomoci sa mu možno podarí nájsť to, čo mu tak chýba... Aj vy ste zvedaví, čo to je?

Malý Pán si žije spokojne vo svojom malom svete, a keď má dosť rezancov, nikam sa zvlášť neženie. Lenže má sen a so snami bývajú, ako vieme, len samé problémy, nenechajú človeka (ani malého) na pokoji. Malý Pán po prebudení s prekvapením zisťuje, že mu niečo chýba. A tak nerád opúšťa svoj útulný domov a vydáva sa na cestu, aby tomu prišiel na koreň. Ktovie, čo na konci svojej veľkej cesty nájde?

Recenziu filmu v časopise Film.sk si môžete prečítať tu.


aktualizované: 07.04.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.