KINO LUMIERE, Špitálska 4, 811 08 Bratislava




Johankino tajomstvo

Johankino tajomstvo ▪ rozprávka ▪ 2015 ▪ SR ▪ 83´ ▪ OV (sk) ▪ MP 7


Réžia: Juraj Nvota
Scenár: Zuzana Lišková, Magdaléna Glasnerová
Kamera: Jan Malíř
Hrajú: Dominika Zeleníková, Emília Vášáryová, Filip Cíl, Ondřej Vetchý, Szidi Tobias, Kristína Peláková, Ondrej Hraška, Matej Landl, Martin Durkáč, Jana Oľhová, Vladimír Jedľovský, Milan Ondrík, Karol Čálik, Henrieta Jančišinová Kolláriková
Distribútor/práva: ALEF FILM & MEDIA
Premiéra SR: 18.12.2015
Cyklus: filmy

portál navstevnik.sk PREMIETACIE ČASY A REZERVÁCIE 

15.04.2016 16:00


Nový človek prichádza na svet a nad jeho osudom bdejú tri sudičky. Jedna ho obdarí výnimočnými vlastnosťami, druhá mu postaví do cesty mnohé prekážky a tretia mu poradí, ako napriek všetkému môže v živote nájsť svoje šťastie. Čo sa však stane, ak jedna zo sudičiek nesplní svoju úlohu? V rozprávkovom príbehu plnom napätia, humoru a prekvapení sa o tom na vlastnej koži presvedčí láskavá a múdra dievčina Johanka... Nebude v ňom chýbať ani tvrdohlavý princ, nespravodlivý a chamtivý strýko, či zábudlivá vila Tea, no najmä veľa lásky, ktorá, ako to už v rozprávkach býva, pomôže aj Johanke zdolať skoro všetky prekážky osudu.

Keď prichádza na svet dieťa, nad jeho osudom bdejú tri sudičky. Jedna ho obdarí výnimočnými vlastnosťami, druhá mu postaví do cesty mnohé prekážky a tretia mu poradí, ako môže napriek všetkému nájsť v živote šťastie. Čo sa však stane, ak jedna zo sudičiek, zábudlivá víla Tea, nesplní svoju úlohu? V príbehu plnom napätia, humoru a prekvapení sa o tom na vlastnej koži presvedčí láskavá a múdra dievčina Johanka. Nebude v ňom chýbať ani tvrdohlavý princ, nespravodlivý a chamtivý strýko, no najmä veľa lásky, ktorá, ako to už v rozprávkach býva, pomôže aj Johanke zdolať skoro všetky prekážky osudu.
Recenziu filmu v časopise Film.sk si môžete prečítať tu.


aktualizované: 23.03.2016


Audiovizuálny fondDigitalizáciu Kina Lumière finančne podporil Audiovizuálny fond, kinosály K1 a K2 v rámci komplexného projektu realizovaného vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky.