DOGG
DOGG

» ©2017
SK | far. > col. | 85 min. | poviedkový, dráma, triler > omnibus, drama, thriller

DOGG

Four film stories that, in a variety of ways, incorporate the fundamental human emotion, fear.
>>
Štyri filmové poviedky, v ktorých je do príbehu rozličným spôsobom zapracovaná jedna zo základných ľudských emócií – strach.


Director > Réžia   Jonáš Karásek, Enrik Bistika, Slavomír Zrebný, Vilo Csino
Story > Námet Maroš Hečko

Screenplay >
Scenár

Enrik Bistika, Peter Balko, Maroš Hečko

DOP > Kamera Enrik Bistika, Tomáš Juríček, Martin Žiaran, Timotej Križka

Editors >  
Strih

Matej Beneš, Enrik Bistika, Slavomír Zrebný, Vilo Csino

Music > Hudba rôzni / various
Set Design > Architekt -
Costumes > Kostýmy -
Sound > Zvuk -
Animation > Animácia -

Cast >
Hrajú

Marián Mitaš, Judit Bárdos, Peter Oszlík, Monika Hilmerová, Ladislav Lukčo, Tibor Kiss

Filmography > Filmografia Vilo Csino (1976)

2017: DOGG (1 pov. / ep.)


Enrik Bistika (1983)

2017: DOGG (1 pov. / ep.)


Jonáš Karásek (1976)

upcoming: Invalid
2019: AMNESTIE
2017: DOGG (1 pov. / ep.)
2013: Kandidát


Slavomír Zrebný (1985)

2017: DOGG (1 pov. / ep.)

Production > Produkcia AZYL Production (SK)
Co-production > Koprodukcia HomeMedia Production (SK)
Producer > Producent Maroš Hečko (SK), Mayo Hurajt (SK)  
 o  
Budget > Rozpočet 200 000 Eur
Support > Podpora Audiovizuálny fond
Co-production Forums >
Koprodukčné trhy a fóra
 - - -
o   -o
World Premiere >
Svetová premiéra
09/2017, 12. MFF Cinematik Piešťany, 2017 / 12th Cinematik Piešťany IFF, 2017
Release >
Distribučná premiéra
SK: 11/2017, Continental film
o o
Web -
Previous Title > Predchádzajúci názov Strach / Fear

 

Contact > Kontakt Festivals > Festivaly Sales > Predaj
AZYL Production
Panenská 13, SK-811 03 Bratislava
+421 911 101 416
viliam@azyl.sk
www.azyl.sk

Azyl Production / Maroš Hečko
heckomaros@gmail.com
 
Azyl Production / Maroš Hečko
heckomaros@gmail.com


updated: 13.03.2019